Εάν χρειάζεσαι ένα super απολαυστικό και ελαφρύ μεσημεριανό ή και δείπνο, σου έχω την λύση!

mushroomomelet

Εάν χρειάζεσαι ένα super απολαυστικό και ελαφρύ μεσημεριανό ή και δείπνο, σου έχω την λύση!

Ομελέτα…λίγο διαφορετική..

Τι θα χρειαστείς

½ του φλιτζανιού ντοματάκια σε σάλτσα με βασιλικό, ρίγανη και σκόρδο πολύ καλά στραγγισμένα.

½ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο αγγούρι

½ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κολοκύθι

½ από ένα ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο

4 αυγά

2 κουταλιές της σούπας νερό

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος βασιλικός

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¼ του γλυκού πιπέρι μαύρο

Λίγο ελαιόλαδο

¼ του φλιτζανιού τυρί τριμμένο της επιλογής σου με χαμηλά λιπαρά

Πως θα το φτιάξεις

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τις ντομάτες αφού πρώτα τις στραγγίσεις από την σάλτσα τους, μαζί με το αγγούρι, το κολοκύθι και το αβοκάντο. Άφησε το μίγμα σε μια άκρη και σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε τα αυγά, το νερό, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και περίμενε μέχρι να κάψει. Πρόσθεσε το μίγμα με τα αυγά στο τηγάνι και έπειτα αφού δεις ότι η ομελέτα σου είναι σχεδόν έτοιμη πρόσθεσε τα λαχανικά και δίπλωσε την ομελέτα. Πάνω από την ομελέτα πρόσθεσε το τριμμένο τυρί και καλή σου όρεξη!