0c7bb72bcfb3f3580d751c3d3d71c6ce

Η αλήθεια είναι πως ένα μικρό πρόβλημα το έχεις. Μην φανταστείς πως είναι άλυτο ή έχεις κάτι θανάσιμο που σε τυραννά..βασικά όλα λύνονται.

Μπορώ να σου χρυσώσω το χάπι λέγοντας σου πως “ΚΟΥΛΑΡΕ ΦΙΛΕ…ΔΕΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ”. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι είναι ακοινώνητοι σαν εσένα; Σε πειράζω εννοείται. Το πιο πιθανό είναι να είσαι κλειστός χαρακτήρας και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα. Αυτό το στοιχείο δεν είναι και απαραίτητα κακό. Αλλά με μέτρο. Και στο κάτω κάτω κάνε εσύ το πρώτο βήμα. Τώρα με fb και τα ρέστα, ξέρεις πόσοι απεγνωσμένοι θέλουν ένα τζάμπα ποτό; [αχαχαχαχα] Εξακολουθώ να σε πειράζω. Χαλάρωσε και πάρε ένα γνωστό σου για ένα καφέ. Δεν μπορεί να μην έχεις, εκτός και αν είσαι ο Νεάτερνταλ και έχεις να εμφανιστείς στον κόσμο από τη λίθινη εποχή. Εκεί πάω πάσσο.

Γίνε λίγο χαρούμενο φατσάκι…διότι για να μην έχεις φίλους σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είσαι η χαρά της ζωής και το κέφι της παρέας και ξαφνικά έμεινες μόνος. Με άλλα λόγια…ΠΑΡ’ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ! Άσε που υπάρχουν και χειρότερα. Ξέρεις πόσοι είναι αυτοί οι κοινωνικοποιημένοι υποτίθεται και στην ουσία είναι μόνοι τους; Που δεν έχουν ουσιαστικά έναν φίλο; Οι περισσότεροι. Και αυτοί είναι στην ουσία προβληματικοί…άνθρωποι της επιφάνειας. Εσύ τουλάχιστον ψάχνεις για κάτι αληθινό και για αυτό σου βγάζω το καπέλο.

Και μιας που γνωριστήκαμε, ξέρεις ποια είναι η πραγματική μοναξιά; Αυτή που έχεις φίλους αλλά είτε είναι παντρεμένοι και κλεισμένοι να μην φάνε παντόφλα, είτε έχουν γκόμενο και δεν ξεκολλάνε από πάνω τους, είτε τους την βάρεσε να το παίξουν ταξιδιάρες ψυχές και με τη σύνταξη του μπαμπά κάνουν ζωάρα στα νησιά Φίτζι. Αυτή φίλε λέγεται ΜΟΝΑΞΙΑ.

Ενωθείτε πικραμένοι αυτής της Ηπείρου και της άλλης…no prob…και γίνετε φίλοι. Φιλαράκια, πίνοντας μπυρόνια στην ακροθαλασσιά |θα΄χει λίγη πούντα αυτόν τον καιρό…αλλά δεν γ@μιέΤ@ι |

#talking_about_friends…το hashtag στο Instagram για αυτό τον μήνα