...αποφάσισα να σας πώ μερικές ιδέες για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η ώρα σας... γιατί για πολλούς δεν έχει σημασία το ταξίδι αλλά ο προορισμός.

 

airport-wait

Όπως έχεις πιθανώς καταλάβει, λατρεύω να ταξιδεύω  και δεν ησυχάζω ποτέ. Πριν από ενάμιση μήνα τελείωσαν οι καλοκαιρινές μου διακοπές και ήδη είχα αρχίσει να σχεδιάζω εκείνες των Χριστουγέννων. Άλλωστε είναι ωραίο να σχεδιάζεις και να περιμένεις κάτι όμορφο, έτσι δεν είναι?

Έχοντας ταξιδέψει αρκετά λοιπόν και έχοντας περιμένει πολλές πολλές ώρες για μία πτήση αποφάσισα να σας πώ μερικές ιδέες για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η ώρα σας… γιατί για πολλούς δεν έχει σημασία το ταξίδι αλλά ο προορισμός. 

  1. Ζωγράφισε. Μην σου ακούγεται χαζό. Προμηθεύσου απο ένα βιβλιοπωλείο ειδικά μπλοκ ζωγραφικής και έτσι και θα δημιουργήσεις και θα χαλαρώσεις. webversion-114212B-156
  2. Πιάσε κουβέντα με τον διπλανό σου. Εντάξει παραδέχομαι πως αυτό δεν είναι πάντα το πιο ευχάριστο αλλά αν είσαι τυχερή μπορεί η κουβέντα σας να έχει πολύ ενδιαφέρον! Και πού ξέρεις??? Ίσως βγεί το ….. “Love is in the air..”5ac27e6342e1cc74ac107d9f-750-563
  3. Καθάρισε τα emails σου & το κινητό σου. Εγώ έχω άπειρα emails και φωτογραφίες αχρείαστες, οπότε αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που κάνω πάντα. 
  4. Φτιάξε ένα πλάνο με τα σχέδια & τους στόχους σου για τον επόμενο μήνα.
  5. Μάθε κάτι καινούργιο. Για παράδειγμα διάβασε για την χώρα ή το μέρος που θα επισκεφθείς, και μάθε μερικές λέξεις για να χρησιμοποιήσεις.
  6. Διάβασε βιβλίο, άκουσε μουσική ή δες καμιά ταινία. Μπορεί να ακούγονται κλασικά αλλά μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους ουκ ολίγες φορές. 0_-cgCNt-l1uViTDb1
  7. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής, μπορείς να γράψεις τις εντυπώσεις, τις εμπειρίες σου, τα Dos & τα Donts και κάποια στιγμή να είσαι σίγουρη πως θα τα διαβάζεις και θα αναπολείς!!!

Bon voyage!

Ε.