7 κύκλοι επεισοδίων ήταν αυτοί, πώς γίνεται να έλειπε το σεξ και οι ερωτικές σκηνές; Δες ποιες ήταν οι καλύτερες

Game-Thrones-Sex-Scenes

Εαν είσαι fan του “Games of Thrones” τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι από την σειρά δεν έλειπαν οι σκηνές σεξ. Δεν τις θυμάσαι;;;

Παρακάτω ακολουθούν οι 10 καλύτερες με βάση εννοείται το πόσο sexy ήταν!

10. Sam και Gilly

Μην βρίζεις. Μπορεί να μην είναι μία από τις πιο σέξι σκηνές όπως σίγουρα δε θα δεις σύντομα κάτι πιο τρυφερό και γλυκό και σίγουρα δεν έχεις δει σε κανένα επεισόδιο της σειράς.

9. Daenerys και Jon Snow

Τι;; Ναι, ναι, εξακολουθείς και βρίζεις, και καλά κάνεις, αλλά αν το ξανασκεφτείς θα συμφωνήσεις στο γεγονός ότι δεν ήταν δα και τόσο σέξι, απλά αφορούσε τα δύο πιο hot πρόσωπα της σειράς (όλες μας ονειρευόμαστε ακόμα την πίσω πλευρά του John Snow).

8. Cersei και Jamie

Ορίστε και η σκηνή που σόκαρε, η οποία όχι μόνο δείχνει την παράνομη σχέση μεταξύ των αδελφών αλλά και ένα σεξ που δε το λες ούτε τρυφερό ούτε ρομαντικό.

7. Daenerys και μία κοπέλα

Μπορεί να μην έχουμε σεξ κανονικό, όμως η σκηνή είναι αρκετά ερωτική, αφού η κοπέλα που βρίσκεται διαρκώς δίπλα της διδάσει στην Daenerys πώς να αποπλανήσει τον τότε σύζυγό της, Khal Drogo, και πώς να τον κάνει να του αρέσει. Και τότε ακούγεται η ατάκα που μέτρησε: «Θα τον κάνεις να του αρέσει, Khaleesi. Οι άντρες θέλουν πολύ αυτό που ποτέ δεν είχαν».

6. Daenerys και Daario

Απ’ ότι φαίνεται η Daenerys έχει περάσει καλύτερα από όλους σε αυτή την σειρά και μπορεί να άργησε να ξεπεράσει τον Khal Drogo, αλλά όταν το έκανε, το έκανε σωστά.

5. Missandei και Grey Worm

Αυτή την σκηνή την περιμέναμε καιρό, γιατί αφενός τα παιδιά ήθελαν πολύ ο ένας τον άλλο και γιατί αφετέρου αφορούσε μία από τις ελάχιστες σκηνές στοματικού έρωτα που δεν πήρε και την έκταση που της άξιζε, αν μας ρωτάτε.

4. Loras και Renly

Μιλώντας για στοματικό έρωτα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι gay σκηνές.

3. Robb και Talisa

Αυτό το αγόρι αδικήθηκε κατάφορα σε αυτόν τον τομέα. Όχι μόνο γιατί περιμέναμε αρκετό καιρό να τον δούμε να είναι ενεργός στο σεξ  αλλά και γιατί μετά δεν τον ξαναείδαμε γιατί μας τον σκότωσαν. Αυτή η σκηνή πάντως είναι φοβερή αφενός λόγω της έντασης που η Talisa δείχνει όσο λύνει την στολή του Robb και αφετέρου γιατί ο γλυκούλης κάθισε κατευθείαν από κάτω και απόλαυσε. Μας αρέσες Robb, πολύ!

2. Jon και Ygritte

Και ναι, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη σκηνή σεξ της σειράς με τον γλυκούλη μας Jon να αποδεικνύει ότι κάτι ξέρει να κάνει και μάλιστα το κάνει καλά ΚΑΙ μέσα σε μία σπηλιά. Να σημειώσουμε κιόλας ότι αυτή η κοπέλα είναι και πραγματική σύντροφός του!

1. Daenerys και Khal Drogo

https://www.youtube.com/watch?v=S4kkzLY9UFY

Προφανώς και θα βάζαμε αυτή την σκηνή στην 1η θέση αφού το θέμα δεν είναι τόσο το sexyness (ναι ξέρω, αυτό είπαμε ότι θα κάνουμε) αλλά οτ γεγονός ότι η Daenerys επιτέλους παίρνει τον έλεγχο και βρίσκεται αυτή πάνω από τον Khal Drogo, μία πράξη που μετά άλλαξε και τα δεδομένα της σχέσης τους.

missbloom.gr