Όπου και να κοιτάξω, πλεξούδες παντού.

11

Όπου και να κοιτάξω, πλεξούδες παντού. Και δίκαια αφού οι πλεξούδες σε διάφορα μήκη,σφιχτές ή χαλαρές, ακόμα και σε σινιόν έχουν κατακλύσει τα ντεφιλέ και τα street styles.

Smart Tips

  • Δώσε έμφαση και ανέδειξε τα ολόισια ή ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά προσθέτοντας λεπτές πλεξούδες. Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, διάλεξε μερικές τούφες από την εσωτερική πάντα πλευρά, και απλώνοντας κρέμα διαμόρφωσης θα δημιουργήσεις τις καλύτερες, μικρές κοτσίδες.

2

  • Η χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού ταιριάζει απόλυτα στο παραπάνω στυλ και δίνει μια πιο boho διάθεση. Ε καλοκαιράκι έρχεται…

1

  • Αν αγαπάς τις μακριές κοτσίδες, άπλωσε σε στεγνά μαλλιά κρέμα ή κερί διαμόρφωσης και χώρισέ τα στη μέση με μια αυστηρή χωρίστρα. Έτσι ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού, φτιάξε μια πολύ σφιχτή γαλλική πλεξούδα σε κάθε πλευρά.

3

  • Aν όμως είσαι fan ενός περίτεχνου χτενίσματος, ιδανική λύση είναι η δημιουργία πλεξούδων στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τρία μέρη (ή σε όσα θες) και πλέξε κοτσίδες. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά, και φτιάξε έναν ατημέλητο κότσο.

5

Extra Tip!

Αν οι λευκές τρίχες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους τότε καλό θα είναι να αποφύγεις τις πλεξούδες. Φρόντισε να ψεκάσεις τις ρίζες σου με ένα προϊόν κάλυψης ή πολύ απλά……. βάψ’τα!

10 11 12 13