Ο "μαζί τα φάγαμε" έχει το θράσος και μιλάει για μείωση μισθού.

pagkalos

Εντάξει…Έχουμε ξεφύγει τελείως! Τελείως ρε παιδί μου…δεν πατάμε πουθενά!

Βγαίνουμε όλοι εμείς οι φουκαράδες και λέμε για τις μειώσεις των μισθών μας, βγαίνει και ο Πάγκαλος! Ο Πάγκαλος ρε φίλε!!!! Ο Πάγκαλος που έτρωγε τόσα χρόνια με χρυσά κουτάλια και συνεχίζει ρε φίλε!

Ο Πάγκαλος που με το σινάφι του μας έβαλε στο Μνημόνιο….ο Πάγκαλος ρε φίλε!

Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη λέει. Μίλησε στο Βήμα FM και τόλμησε να ξεστομίσει:

“Η σύνταξη του δικηγόρου, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν 1.600 ευρώ. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ πήγε στα 780. Μετά στα 630 ευρώ και τον Αύγουστο του 2016 μειώθηκε στα 485 ευρώ. Τον Σεπτέμβριο μειώθηκε στα 460 και σήμερα το πρωί πήγα και πήρα τη σύνταξή μου και ήταν 382 ευρώ. Δηλαδή το ¼. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ. 

Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός”.

Ο “μαζί τα φάγαμε” έχει το θράσος και μιλάει για μείωση μισθού.

Δεν μας χέζεις ρε νταλάρα;;;;;;;;;

Ε.