Θα ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου που ούτε καν είχες φανταστεί!

prueba

Λοιπόν, το ξέρω πως το να είσαι σε μια σχέση που γουστάρεις πολύ είναι τέλειο αλλά ρε guys για να πούμε και την αλήθεια, το να είσαι single είναι το κάτι άλλο! 

Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να στεναχωριέσαι γιατί χώρισες και τί θα κάνεις τώρα, φρόντισε να το ευχαριστηθείς γιατί σίγουρα ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα ξανά..

Έχει και τα (πολύ) καλά της ξέρεις η “μοναξιά”..

  1. Να ξεκινήσω από το πιο απλό;; Δεν χρειάζεται να κλείνεις την πόρτα του μπάνιου σου! Μήν γελάς, είναι πολύ σημαντικό και αληθινό αυτό που σου λέω. Ξέρεις τί είναι να κυκλοφορείς όπως θες στο σπίτι σου χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα και χωρίς να έχεις δυο μάτια καρφωμένα πάνω σου;;
  2. Βγαίνεις με όποιους θές & επιστρέφεις ότι ώρα θές. Δεν έχεις να δώσεις σε κανέναν λογαριασμό και δεν υπάρχει καμία γκρίνια και μούτρα. Κανονίζεις την ζωή σου μόνο σου, κάνεις και τα ταξίδια σου όποτε σε βολεύει.
  3. Μαθαίνεις να στηρίζεσαι περισσότερο στα πόδια σου. Και το αναφέρω αυτό γιατί καλώς ή κακώς δεν είναι λίγες οι φορές που “εξαρτάσαι” από τον αλλον.
  4. Μαζεύεσαι με τους φίλους ή τις φίλες σου σπίτι για μπάλα ή κουσκους ότι ώρα θέλεις!

Τέλος το σημαντικότερο για εμένα είναι πως μένεις μόνος σου για να τα βρείς με τον εαυτό σου. Μείνε χωρίς σχέση. Δεν έγινε και τίποτα. Μη μπαίνεις σε μια καινούρια αμέσως μετά από έναν χωρισμό. Γενικά μη φοβάσαι να μείνεις μόνος ή μόνη. Θα ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου που ούτε καν είχες φανταστεί!

Ε.