Κολαούζος τρελός ξανά με πάθος και όποιος πει κακό λόγο για πάρτη του πέφτουν κορμιά και διαγραφές. Στελέχη με δυναμική και ουσία.

antonaros-thumb-large

Για τον μουσαφίρη, τον δοτό, τον τηλεοπρόβλητο κολαούζο;  Τόσο πολύ αξίζει η ομάδα του; Μόνο που όσοι τους ξέρουμε, ξέρουμε και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που πουλάνε.

Απ’ όσο θυμάμαι ο Άδωνις έσταζε μένος για την πολυκατοικία και ήταν δεξί χέρι του κουμπάρου του Γιώργου Καρατζαφέρη και φώναζε με το ίδιο πάθος που φωνάζει τώρα για να πέσει η Νέα Δημοκρατία. Μετά παραιτήθηκε, άφησε στα κρύα του λουτρού κι εκτός βουλής τον λατρεμένο του μέχρι τότε Βεζύρη για να μπει με χαρά στην πολυκατοικία. Ε ναι, αυτήν που δεν ήθελε κι έγινε τυχαία το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά. Βασιλικότερος του Βασιλέως, κολλητούλης τρελός με τους άλλους της Β Αθήνας μέχρι να τους θάψει έναν έναν.

Ο Άδωνις της καρδιάς μας, ο πωλητής όποιου προϊόντος του φανεί πως θα τον ταΐσει και θα τον ανεβάσει στο βάθρο της νεκρής αυτοεκτίμησης. Ύστερα ήρθε ο Κυριάκος, αφού κι ο ίδιος είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος για να πουλήσει το δήθεν ρεύμα του για το καλό της ενωμένης πολυκατοικίας, έγινε αδερφός του Κυριάκου. Υποψιάζεστε τι σημαίνει αδερφός έτσι; 

Κολαούζος τρελός ξανά με πάθος και όποιος πει κακό λόγο για πάρτη του πέφτουν κορμιά και διαγραφές. Στελέχη με δυναμική και ουσία.

Πληρωμένα ακάουντς σχολιάζουν στο τουίτερ τον κακό Αντώναρο, την τρελή Παπακώστα και εκθειάζουν τον καλό Άδωνι. Να πουλήσουν την ψυχοπαθολογία της γειτονιάς, καλό παιδί, δικό μας, το βλέπουμε κάθε μέρα που παλεύει στην τηλεόραση -δεν έχουμε ιδέα γιατί, αλλά φωνάζει.

Η αλήθεια είναι πως είναι αστείος ο Άδωνις και οι τακτικές του. Αυτό που είναι σοβαρό όμως είναι πως ένας πρόεδρος, όπως ο Κυριάκος, διαγράφει με ευκολία στον όνομα της ενότητας, όποιον τοποθετηθεί δημόσια και αναφέρει τον αντιπρόεδρο. Τον δοτό. Η θέση –  προϊόν που πούλησε ο κολαούζος για να αποσύρει την αποτυχημένη του υποψηφιότητα.

Δεν μας τα λες καλά Κυριάκο.